Hideg hot dog
Hozzávalók 8 darabhoz:
8 virsli
10 dkg sajt
1 hosszú bagett
10 evőkanál enyhén csípős mustár
1 kígyóuborka
Előkészítés: A virsliket megfőzzük, hagyjuk kihűlni. A sajtot vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A bagettet nyolc darabra vágjuk, majd mindegyik darabot vízszintesen kettévágjuk. A bagettek alsó felét megkenjük mustárral. Az uborkát megmossuk, vékonyan felkarikázzuk, és a mustárra fektetjük. Rátesszük a virsliket, és befedjük sajtszelettel. Bőségesen nyomunk rá még mustárt, ráfektetjük a bagettek tetejét, és a hot dogokat szorosan alufóliába csomagoljuk. Másnapig a hűtőbe tesszük.
Megjegyzés:
Munka: kb. 20 perc
Hozzávalók 8 darabhoz:
8 virsli
10 dkg sajt
1 hosszú bagett
10 evőkanál enyhén csípős mustár
1 kígyóuborka
Előkészítés: A virsliket megfőzzük, hagyjuk kihűlni. A sajtot vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A bagettet nyolc darabra vágjuk, majd mindegyik darabot vízszintesen kettévágjuk. A bagettek alsó felét megkenjük mustárral. Az uborkát megmossuk, vékonyan felkarikázzuk, és a mustárra fektetjük. Rátesszük a virsliket, és befedjük sajtszelettel. Bőségesen nyomunk rá még mustárt, ráfektetjük a bagettek tetejét, és a hot dogokat szorosan alufóliába csomagoljuk. Másnapig a hűtőbe tesszük.
Megjegyzés:
Munka: kb. 20 perc