Kenyér - Kézi és gépi kenyérsütés otthon
Szeretne egy jó reggelt? Ébredt már frissen sült kenyér illatára? Aki nem ismeri, el sem tudja képzelni, hogy milyen egészséges és ízletes a teljes kiőrlésű búzalisztből készült, búzacsírával dúsított Graham-kenyér, vagy a közismerten koleszterincsökkentő hatású zabkorpából készült cipó. Célom e könyv megírásával az, hogy akinek igénye van rá, az üzletekben kapható fehér kenyerektől és péksüteményektől eltérő minőségűt és összetételűt tudjon készíteni házilag, saját elgondolása szerint. Ki ne szeretne akár mindennapi másfajta kenyeret enni, gyermekének tízóraira friss kalácsot csomagolni, vagy vendégeit valami különlegességgel elkápráztatni…? Az itt leírt receptek kézzel vagy háztartási robotgép segítségével, sütőben is elkészíthetők. pdf 14mb