Ha data.hu-s a feltöltés, válaszd ki ezt hogy ki legyen emelve!
LV
2
 

jeszenakjanos

Uploader
Utoljára online
2015.10.26.
2,274
1,600
113
Díjak
3
2023
Panyik Gáborné dr. - Pálinkafőzés
b2d776fbbc89b42b320026ddfd9df801.jpg

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon – jövedéki szempontból – három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés.
Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez. pdf 15mb

Code:




Linkeket csak regisztrált tagok láthatják!  Bejelentkezés :::  Regisztráció




 
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!