LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,315
214
63
Díjak
2
47
hhw.hu
A fájl letöltése a Rapidgator.net vagy az rg.net oldalról egy viszonylag egyszerű folyamat, amely néhány lépésből áll. Itt egy lépésről lépésre haladó útmutató, hogy hogyan tölthetsz le fájlokat ezen a platformon:

  1. Látogass el a Rapidgator weboldalára: Nyisd meg a böngésződben a Rapidgator.net weboldalát.
  2. Keresd meg a letölteni kívánt fájlt: Ha rendelkezel a fájl közvetlen linkjével, egyszerűen másold be azt a böngésző címsorába és nyomj Enter-t. Ha az oldalon belül keresel, használd a keresőfunkciót vagy böngéssz a kategóriák között.
  3. Kattints a letöltés gombra: Amint megtaláltad a kívánt fájlt, keresd meg a letöltésre szolgáló gombot, amely általában a fájl leírása mellett található, és kattints rá. Ezután átirányítanak egy új oldalra.
  4. Várakozási idő és CAPTCHA: Ingyenes felhasználóként valószínűleg számítanod kell egy várakozási időre, ami előtt nem indíthatod el a letöltést. Ezenkívül meg kell adnod egy CAPTCHA kódot vagy teljesítened egy egyszerű biztonsági feladatot, hogy bizonyítsd, nem robot vagy.
  5. Letöltési link: Miután teljesítetted a biztonsági ellenőrzést és kivártad a szükséges időt, megjelenik egy letöltési link vagy gomb. Kattints erre a linkre vagy gombra a fájl letöltésének elindításához.
  6. Fájl mentése: A böngésződ megkérdezheti, hogy hova szeretnéd menteni a fájlt a számítógépeden. Válaszd ki a kívánt helyet, és kattints a "Mentés" vagy "Letöltés" gombra.
  7. Letöltés befejezése: Várj, amíg a letöltés befejeződik. A letöltési idő a fájl méretétől és az internetkapcsolatod sebességétől függ.
Megjegyzések:

  • Ha gyakran töltögetsz le fájlokat és szeretnél jobb letöltési sebességet vagy nincs kedved várakozni a letöltések között, érdemes lehet megfontolni egy prémium előfizetés megvásárlását a Rapidgatoron, amely több előnnyel is jár, mint például korlátlan letöltési sebesség és várakozási idő nélküli letöltések.
  • Mindig legyél óvatos, amikor online tartalmakat töltögetsz le, különösen olyan forrásokból, amelyekkel nem vagy tisztában. Biztosítsd, hogy az adott fájl biztonságos legyen letöltésre, és nem tartalmaz kártékony szoftvert.


    Képekben:
    Itt a böngészőben fent be van másolva a link, megnyitásokor ez az oldal jön be, itt rá kell klikkelni a "Slow Speed Download" gombra:

    rapidgator1.PNG


    Majd, meg kell várni türelmesen a számlálót, ami 180-tól megy vissza:

    rapidgator2.PNG


    Amikor a nullához ér, átirányítódik a következő oldalra. A megjelenő feliratot be kell írni a "You Answer" mezőbe, majd klikk a "Send"-re ( kis és nagybetű fontos lehet, a példában: shoulder of Orion a helyes megfejtés :)

    rapidgator3.PNG


    Ha helyesen beírtad és elküldted, erre az oldalra kell vigyen. "CLICK HERE TO DOWNLOAD" és már indul is a letöltés.

    1709193144504.png

Remélem hasznosnak találtad a bemutatót és ezután bátran fogsz tölteni innen!
 

Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!