Ha data.hu-s a feltöltés, válaszd ki ezt hogy ki legyen emelve!
LV
5
 

grabacs

Uploader
Utoljára online
2011.02.20.
9,222
1,753
113
Díjak
6
Tökéletes célpont 2 évad - (Human Target s02) 2011
színes, szinkronizált, amerikai, akciósorozat, WEBRip.H264.Hun (mkv)

MTE5NzgxNQ.jpg


rendezték: Steve Boyum, Paul A. Edwards, Peter Lauer, Kevin Hooks, Bryan Spicer, Sanford Bookstaver, Jon Cassar, Mimi Leder, Simon West, David Barrett, Craig R. Baxley, Guy Ferland, John Terlesky
forgatókönyv: Carmine Infantino
producerek: Grace Gilroy, Matthew Federman, Stephen Scaia
zene: Tim Jones, Bear McCreary
operatőrök: Robert McLachlan, Brian Pearson
vágók: Scott Boyd, Scott Gamzon, Viet Nguyen, Michael Hathaway, Philip Carr Neel, Craig Bench, Russell Denove, John Duffy
szereplő-válogatás: Debi Manwiller, Patrick Rush, Peggy Kennedy, Sean Cossey

szereplők:
Mark Valley (Christopher Chance)
Chi McBride (Winston)
Jackie Earle Haley (Guerrero)
Indira Varma (Ilsa Pucci)
Janet Montgomery (Ames)

Csupán egy igazán bátor és önfeláldozó férfi képes arra, hogy célpontként magára vonja a megbízóit fenyegetők haragját. A film alapja a vele azonos címet viselő Human Target képregényt álmodta a filmvászonra, melynek központi szereplője Christopher Chance (Mark Valley) biztonsági szakértő, aki két üzlettársa, Winston (Chi McBride) és Guerrero (Jackie Earle Haley) segítségével épül be a kliensek életébe és válik japán tolmáccsá vagy könyvelővé, hogy ha eljön a pillanat és ledobni kényszerül az álcát, habozás nélkül a megbízó és a puskagolyó közé vesse magát.

Tökéletes célpont s02e01
Méret: 401 MB
Hossz: 00:42:57
Video: MPEG4 Video (H264) 720x404 23.976fps 1177kbps [V: English [eng] (h264 high L4.1, yuv420p, 720x404), 1177 kb/s]
Audio: AAC 48000Hz stereo [A: Hungarian [hun] (aac lc, 48000 Hz, stereo) [default]]

2/1. Újra akcióban (Ilsa Pucci)
Chance (Mark Valley) és Guerrero (Jackie Earle Haley) merész tervet eszelnek ki Winston kiszabadítására. Az akció után Chance visszavonul. Hosszú hónapokkal később Ilsa Pucci (Indira Varma), egy milliárdos özvegye rángatja vissza a hétköznapokba - valaki az életét fenyegeti, csak Chance és társai segíthetnek rajta.
2/2. A feleség sztorija (The Wife's Tale)
Chance megbízást kap, hogy védjen meg egy nőt, akinek a férjét éppen ő ölte meg hét évvel korábban. Közben Ames Guerrero mellett köt ki, Ilsa pedig kénytelen tudomásul venni Chance sajátos és kemény munkamódszereit.
2/3. A nagy gyémántrablás (Taking Ames)
Ames újra homályos ügyletekbe kezd gyerekkori barátjával, Brodyval. Chance-ék unszolására úgy határoz, végleg maga mögött hagyja régi életét, de egy kellemetlen véletlen és Brody rossz döntései miatt nyakig merül egy óriási gyémántrablási ügybe. Mielőtt végleg elveszne minden, a lány új társai segítségét kéri, akik erre az alkalomra profi gyémánttolvajokká válnak.
2/4. Arc a múltból (The Return of Baptiste)
Ilsa legjobb barátnője egy dél-amerikai hadúr fogságába kerül. Az özvegy maga veszi kezébe az ügyet, de miután az első akadálynál elbukik, Chance és társai segítségét kéri. Sem Winston, sem Guerrero nem örül, mikor kiderül, hogy csak úgy juthatnak el Susanhoz, ha néhány napra kihozzák a börtönből Baptiste-ot, Chance régi társát és legnagyobb ellenségét, aki talán elvezetheti őket a hadúrhoz.
2/5. Amnézia (Dead Head)
Winston kénytelen a volt felesége segítségét kérni, miközben a csapat vállalja egy amnéziás férfi védelmét, aki azt sem tudja ki akarja megölni és azt sem, hogy miért. Az ügy megoldása egy korrupt zsaru leleplezésével párosul.
2/6. Család a pácban (The Other Side of the Mall)
A csapat a karácsonyi ünnepek idején egy kertvárosba utazik, ahol egy családot kell megvédeniük. Az első pillantásra egyszerűnek tűnő ügy az idő előrehaladtával egyre bonyolultabbá válik, és végül már azt sem tudják, melyik családtag életére törnek a támadók valójában.
2/7. Dél-amerikai akció (A Problem Like Maria)
María férjét elrabolja egy dél-amerikai diktátor. Chance-t korábban gyengéd szálak fűzték Maríához, ezért Ilsa tiltakozása ellenére úgy dönt, vállalja a férfi kiszabadítását. Amikor az akció balul sül el, az egész csapat jövője veszélybe kerül.
2/8. Macska-egér játék (Communication Breakdown)
Winston, Guerreo és Ames kénytelenek vállalni egy ügyetlen magánnyomozó védelmét, aki egy fura ügy miatt összetűzésbe került az örmény maffiával. Közben Ilsa és Chance a dél-amerikai dzsungelben játszik macska-egér játékot egy bosszúszomjas bérgyilkossal.
2/9. Az operaház fantomjai (Imbroglio)
Ilsához látogatóba érkezik Connie, a sógornője, de a tervezett operalátogatás túszdrámába torkollik. Az operaházban mindenkit foglyul ejtenek a terroristák. Chance és Guerrero azonnal akcióba lépnek, hogy segítsenek a bajbajutottakon. Eközben Winston megpróbálja megtudni, mi a túszszedés célja. Hamarosan kiderül, a terroristák nem csupán váltságdíjat kérnek.
2/10. Rács mögött (Cool Hand Guerrero)
Guerrero egy időre eltűnik a színről, hogy kisegítse egy régi barátját, de hamarosan börtönben találja magát egy gyilkosság miatt, amit nem ő követett el. Chance kintről nem segíthet, ezért lecsukatja magát. Közben kiderül, hogy az intézményben gyanús ügyletek zajlanak.
2/11. Az orosz kapcsolat (Kill Bob)
Bob meteorológiai műholdak programozásával foglalkozik, míg egy napon valaki meg akarja ölni. Chance-hez fordul segítségért, és a csapat hamarosan kideríti, hogy az ügy hátterében az orosz titkosszolgálat áll. Később egy különös fordulattal Bob felesége is belekeveredik a nyomozásba.
2/12. Elszabadult indulatok (The Trouble with Harry)
Chance-éket egy rémült nő keresi fel, mert vőlegénye, aki egy egész zsoldos hadsereget tart fenn azzal fenyegette meg, hogy megöli, ha bárkinek is elmondja a titkát. Ilsa segítségével bejutnak a férfi szigorúan őrzött villájába, de mikor sikerül megszerezniük a kompromittáló adatokat, az akció kisiklik.
2/13. Végső ellenfél (Marshall Pucci)
Fülest kap a csapat Marshall Pucci gyilkosairól. Chance a szokásos módszerrel igyekszik előcsalogatni az elkövetőket. Hamarosan viszont szembe kell néznie a ténnyel, hogy ezúttal minden szempontból erősebb ellenféllel állnak szemben. Élet-halál harc veszi kezdetét.

eredeti név: Tokeletes.celpont.S01-S02.COMPLETE.WEBRIP.x264.HUN-nubira

MTA2MTIwOA.jpg


Code:




Linkeket csak regisztrált tagok láthatják!  Bejelentkezés :::  Regisztráció






Saját feltöltés, jelszó nincs.​
 
  • Köszönöm!
Reakciók: Favziza
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!