• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avi-ba felirat égetése
A total video konverter alapból tudja az aviba való felirat égetést.Letöltése nem lehet probléma,bár egy regisztrált változata
javasolt.Ugyan a meglévő avit újrakonvertálja akár aviba is, de konvertálás előtt hozzáadhatod a felirat fájlt.Az
í­gy konvertált film már tartalmazza a feliratot ráégetve.Talán ez a módszer egyszerűbb mint a virtualdubbal tökölni.
Nekem a virtualdub amúgy sem jön be, mert a vele készí­tett feliratozás 'árnyékos' lett,ezért kerestem más megoldást.
Az E.M Total video Converter tökéletes megoldás.Nekem a 3.60 van meg, de szerintem ez már régebbi verzió lehet.
Lépések:New task-Import media Files.Betölti a kiválasztott filmfájlt.A megjelenő ablakban kiválasztod hogy avi-ba
konvertáljon.Mondjuk legyen xvid-s avi.Választható bármi más is, és a konvertált film minősége csak rajtad múlik,
mert a felbontás, hang, tetszőlegesen állí­tható.Ami lényeges:Kattints a Filter funkcióra és itt a Subtitle-t kapcsold be.
Ekkor megkérdezi a helyét a felirat fájlnak.Add meg neki és Ok.Indí­tsd a konvertálást.A kész film kb 2 óra múlva
már tartalmazza ráégetve a feliratot.Én az ONCE/Egyszer cí­mű film szinkronos verziójára égettem vele egy olyan
feliratot, hogy amikor játsszák a dalokat menjen a felirat,hogy értsem miről énekelnek,mivel a zene szerves része
a filmnek.Jó lett és teljesen más lett az amúgy is remek film.
Válaszol

Üzenetek ebben a témában
RE: Avi-ba felirat égetése - szerző Orpheus - 2008-10-06, 17:30
RE: Avi-ba felirat égetése - szerző sikula - 2009-01-24, 18:34
RE: Avi-ba felirat égetése - szerző taki0309 - 2010-08-07, 15:24

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Saját felirat hozzáadása kész DVD-hez Orpheus 0 2,586 2008-07-29, 21:39
Utolsó üzenet: Orpheus

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég